Inner Archetype

Управление на профила

Изтриване на профила ви в Inner Archetype

Тази публична страница ви позволява да изтриете профила си, без да влизате във фирмения уебсайт. Нов вход с Google се използва само за потвърждение кой профил в Inner Archetype трябва да бъде премахнат.

Какво премахва изтриването

  • Вашия потребител в Inner Archetype и свързаната самоличност за вход.
  • Профила ви, архетипните резултати, стойностите на променливите и нивата на увереност.
  • Напредъка, изборите, финалите, препоръките и историята на играта.
  • Съобщенията за обратна връзка, свързани с профила ви.
  • Материалите за споделяне и записите за активни сесийни токени, свързани с профила.

Изтриването е окончателно. Защитени ротационни резервни копия може временно да пазят криптирано копие до изтичането им, както е обяснено в Известието за поверителност.

Ограничени доказателства за транзакции може да останат без връзка към профила, когато са нужни за възстановяване на покупки, върнати суми, предотвратяване на измами, счетоводство или други законови задължения.

1

Потвърдете окончателното изтриване

Въведете DELETE и отбележете потвърждението, преди да продължите с Google.

2

Потвърдете чрез Google

Изберете профила в Google, свързан с Inner Archetype.

Завършете стъпка 1, за да активирате защитеното потвърждение.

Нуждаете се от помощ?

Ако не можете да използвате вход с Google или имате проблем с достъпа до профила, пишете на support@atiruthaaminutha.com от адреса, свързан с профила ви. Може да поискаме допълнителна информация, за да потвърдим собствеността, преди да предприемем действие.